építőipar

Építész tervezés

  • családi ház, társasház, irodaház, középület tervezés - engedélyezési és kiviteli tervek
  • meglévő épület esetén bővítések, tetőtér beépítések, átépítések építészeti tervezése
  • gazdasági épületek, csarnokok, kerítések, garázsok, melléképületek terveinek készítése

Generálkivitelezés

  • Cégünk vállalja családi házak, társasházak, irodák, iprai és mezőgazdasági létesítmények generál kivitelezése

  • Mikrocölöpözés

  • szondafuratok elkészítése, a fúrási szög állítható 450 -900 között fokozatmentesen talajmechanikai-geotechnikai vizsgálat esetén talajminta vétel kerítés,korlát, közművezeték oszlopok alaplyukainak kifúrása,  építési alapozás furatainak elkészítése,  mezőgazdasági ültetvények telepítő gödreinek elkészítése,  kutak fúrása,  talajcsavarok, talajhorgonyok telepítése, 

Műszaki ellenőrzés

  •  A műszaki ellenőrzés sokak számára feleslegesnek tűnhet, hiszen azt gondolhatják, még egy szakembert kell kifizetni az amúgy is drága építkezés során. Azonban az Építési Műszaki Ellenőr az egyetlen olyan építőipari szereplő, aki képes elérni, hogy az építtető tárcájában minél több pénz maradjon, ugyanakkor elképzelései maradéktalanul és megfelelő minőségben valóra váljanak.

  • Építési műszaki ellenőr: az építőipari kivitelezési tevékenység végzésének helyszínén az építtető helyszíni képviselője, legfontosabb feladata az építőipari kivitelezési tevékenység teljes folyamatában elősegíteni és ellenőrizni a vonatkozó jogszabályok, hatósági előírások, szabványok, szerződések és a kivitelezési dokumentáció betartását. Kevesen tudják, hogy az építkezések többségénél már kötelező ilyen szakembert megbízni.

Felelős műszaki vezetés

  •  A felelős műszaki vezető az építési munkahelyen végzett építési-szerelési munka felelős irányítója. Személyesen felel az építménynek, építményrésznek, szakmunkának a jogerős és végrehajtható építési engedélynek és a hozzá tartozó jóváhagyott engedélyezési terveknek, illetve a jogszabályban meghatározott kivitelezési terveknek megfelelő megvalósításáért, továbbá az építési tevékenységre vonatkozó szakmai, minőségi és biztonsági előírások megtartásáért, az építési napló vezetéséért (a napló vezetése, a munkahelyi átadás-átvétel nem alapból kötelessége a felelős műszaki vezetőnek, csak ha erre megbízást kap), és a munkálatok végzésének szakszerűségéért.